PS

Igårkväll fick jag veta att jag blivit antagen till Idrottsvetenskapliga programmet i Umeå, mitt förstahandsval! :D


Mamma, vilket tvättmedel ska jag ta?

Tänkte att nu kan det ju vara hög tid att uppdatera min blogg, som förövrigt är lite lagd åt sidan nu som ni säkert märkt. Men jag ska försöka ta upp den igen på allvar då flytten är pågång och skolan börjar. Nu dröjer det föressten inte så länge innan vi får veta om vi blivit antagna eller inte. Blir faktiskt lite smånervös när jag tänker på det!

Igår så gjorde jag lite shoppning till lägenheten eftersom att jag var ledig från jobbet. Det blev ett durkslag och ett grytunderlägg ifrån Keramix. Dom hade tydligen råkat köpa in dubbelt så mycket som planerat, därför hade dom satt ut vissa grejer till halva priset just igår, och då passade det ju bra att jag gick in där just igår! Därefter så blev det lite "tråkig" shopping, dvs nödvändigheter..Jag och mamma var iväg på Öb och Dollar och då gick jag in på öb först, mamma sade "jag väntar i bilen, ska vila benen" (eftersom vi varit på stan innan)..Tog inte mer än 2 minuter innan jag ringde henne med frågor som "vad ska man ha för tvättmedel? Vilket sköljmedel skulle du ha tagit av dom här?" så då sa hon bara "jaja, vänta jag kommer in"..haha..Det är inte så lätt då det är första gången man ska handla sånt där! :)

Igår påbörjade jag också rensning bland grejer, så här någon gång framöver så blir det till att stå på "badhusparken-loppisen"..Ska fortsätta röjningen lite idag också innan jag ska iväg och jobba.

Kan också säga att helgen blir en rolig helg, vet inte om ni minns att jag fick en saltströmmen-resa av henke i present då jag fyllde 20? I helgen så åker vi! :D

Jag återkommer med text och bild efter resan. Kram på er!


RSS 2.0