Donny till utställning

Hej! Tänkte göra en liten uppdatering bara..Idag har vi anmält Donny till en utställning här i Umeå som äger rum nästa lördag, den 7/11. Ska bli riktigt roligt men samtidigt så är jag så nervös också (det är jag som ska ställa ut honom)..Men det är ju första gången, och någon gång måste ju vara den första också..Ska hur som helst bli spännande!


Hälsa på Emelie :)

Jag tänkte att ni kanske är lite nyfikna på vilka jag umgås med här i Umeå, och en av de jag kommit närmast är Emelie. Hon är från Växsjö och är född 88, spelar innebandy och följer all hockey maniskt.. :) Men förutom det så är hon en riktig pärla, ALLTID hur glad som helst!


Helgen

Vilken helg det har varit. började i lördags med att införskaffa mig en ny mobil, som blev en sony ericsson c902..Den kostade egentligen 3000 men eftersom att jag hade nåt teliaabonnemang så fick jag 800 spänn rabatt, bra va? :D Dessutom så köpte jag en laddare till datorn, och det var ju bra för med följde även en laddare som man kan använda i bilen. Känner mig väldigt nöjd. :)

Gårdagskvällen bjöd på inflyttningsfest hos en tjej i min klass som heter Hanna. Hon har köpt (eller antagligen hennes föräldrar på nåt sätt) en 2a för 1,2mille! :O Dessutom så är den dyraste lägenheten som någonsin sålts i Umeå i samma hyreshus som hennes. Skulle verkligen velat kika in i den lägenheten..Coolt tyckte jag, att få festa i samma hyreshus som den. haha..Efter det kalaset blev det utgång på Rex, där vi dansade och tjoade och hade väldigt roligt. Men, visst fick jag känna av det idag, men, det var helt klart värt det!

Nu väntar matlagning och matlagning till matlådor och därefter plugg, plugg och..plugg!


Fredagsmys

Vi sket i studentlivet, slog på stort och gjorde GOD middag ikväll, fläskfilé med fetaostsås och råstekt potatis! Det var verkligen huuuur jäkla gott som helst. Så imorgon är det lördag, rekommenderar er att testa! Bryn bara fläskfileerna (som du skivat i skivor) med salt och peppar. Gör en sås, med fetaost (ca 100 g) som du mosar med gaffel, blanda i ca 1 dl creme fraiche, lite pressad citron och pressa en klyfta vitlök, blanda, klicka över detta på fläskfileerna, in i ugnen ca en kvart. Till detta kan du servera vad du vill, potatisklyftor i ugnen, strips, couscous, vad du vill :)

Imorgon ska vi till stan och köpa elektronik. Min mobil spelar ju som sagt på sina sista noter, och donny har bitit sönder min datorladdare. Så det blir nog en dyr tripp till stan imorgon..Ikväll är det mys framför idol.. Nu ska jag tillbaks till soffan och äta godis!

Ha en bra kväll :)

Jul"ledigheten" (hemtenta)

Åh, lyckan känns total, julen blir inte bara röda dagarna, det kan bli så bra som att man kan vara hemma mellan 16/12- 12/1 ! Dvs nästan en hel månad, WIHOOO :D

Bra va mamma? ;)

Tentan klarad med råge!

ja, detta resultat mötte mig för någon dag sedan, 14/16 poäng, vilket ger högsta betyget VG. Det betyder i sin tur att jag fick högsta betyg på hela kursen! (Idrott och hälsa i ett samhällsperspektiv). Jag är hur nöjd och glad som helst för det, gör en lite extra motiverad att plugga det lilla extra då det känns uppnåeligt!

Kursen vi läser nu är förövrigt ännu mer intressant, och vi läser mycket om psykologi och kommunikation, om barns uppväxt och uppfostran och sånt man kanske inte trodde man skulle sitta och läsa då man ska bli idrottsvetare, men det är väl det som är så bra med det här programmet tycker jag, man får "hela paketet"!

Nog om skolan, jag har varit riktigt irriterad på min vovve igår, som hade tuggat sönder min laddare till datorn när jag kom hem från skolan. Han var jätteglad, men det var inte matte vill jag lova..Så inte nog med att min mobil är trasig, så måste jag nu skaffa en ny laddare också. Sånt gillar inte min studentplånka, men..Det är ju saker jag är rätt beroende av så jag kan inte vänta!

I övrigt så spenderar jag rätt mycket av min lediga tid på IKSU, där det för det mesta tränas spinning och body pump. Har ökat vikter på alla övningar i pumpen, skönt när man känner att man faktiskt orkar mer! :D Annars blir det ju rätt mycket tid med donny också, han är ju faktiskt riktigt charmig av sig också, så det är väl inte alltid jag är arg på honom, haha. :)

Jag ska nog försöka bättra mig på att lägga in bilder, det är ju mycket roligare att läsa då, tycker ni inte det? :)

PS. Om någon har bra mattips så är detta MYCKET välkommet, som inte är av sorten spaghetti & köttfärssås, mackaroner och korv/köttbullar eller omelett...! DS.

En liten uppdatering ifrån en mycket upptagen tjej...

Ja, mig är det inte många som sett till den sista tiden. Men nu är 1 tenta avklarad, 2 redovisningar gjorda och tre inlämningsuppgifter skickade. Då kanske ni förstår att jag suttit nergrävd på bibblan på uni. Idag är det iallafall tisdag, igår började en ny kurs, Idrott, ledarskap och lärande, heter den, och kommer bli otroligt spännande tror jag! Så idag, då jag är ledig heela dagen, så ska jag ragga ihop messa böcker inför den här kursen (lite sista minuten men det är så jag jobbar), får försöka bättra mig, men så blir det då man är nybörjare i universitetsvärlden, man hänger inte riktigt med i tempot jämt!

Igårkväll så var förövrigt jag och henke ut och sprang, och hamnade efter gångvägen till ersboda, och vet ni vad? Det är ju superkort väg dit!! Jag har alltid trott att det är jättelångt, och dit kan man minsann inte fara utan bil..Så om jag hinner idag så blir det nog en sväng dit, finns massa roliga butiker där, stormarknader och allt möjligt! :D

En annan rolig grej nu är att vi har finbesök av min fina fina kompis Marie som pluggar i Köpenhamn till vardags! Så hon kommer bo hos oss några dagar. SUPERDUPERKUL :D Igår lagade hon föressten världens godaste lasagne till oss, och sånt uppskattas. Mumsigt värre var det.

Nej, nu ska jag iväg och söka med ljus och lykta efter allla kursböcker. Ha en bra dag!

Pluggeliplugg!

Efter en relativt tuff pluggvecka så närmar sig nu helgen. Är trött som en jag vet inte vad, har iallafall varit ute ca 2 timmar med våran älskade vovve Donny, han ligger redan däckad vid mina fötter..Tror endast jag ska ta tag i disken, och sedan packa, för imorgon åker jag och henke hem :)

Har inte så mycket att säga egentligen, det är bara mest så mycket plugg just nu! Men jag klagar inte, det är mycket intressant också..Har däremot en fundering i huvudet, och det är om jag ska söka dietistutbildningen eller inte? Jag är ju egentligen så nöjd med utb. jag går nu, men dietist har ju funnits i mina planer så mycket längre, och då får jag ju en legitimation som jag inte får på den andra. Do it or not, det är frågan..

RSS 2.0