Grillad sofie och grillad majs

Har haft lite forssa här på kvällen, dumma jag, som varit och solat.. Fick utslag och nästan blåsor också, inte kul alls :S Idag så slutade jag rätt tidigt eftersom att två danslektioner blev inställda pga att läraren har influensa (inte alltid så lätt att hitta danslärarvikarier)..

Vi var ute och grillade en stund ikväll också, de är himla gott att grilla majs! Det kan jag tipsa om, när dom är tillräckligt varma så sätter man på lite smör, samt därefter salt och grönsakskrydda i den mängd man önskar...mmm gott!

 


Grillkväll ute

Tidigare ikväll så skottade henke och alle upp eldstaden, och nu ikväll så har vi suttit där och grillat och haft de mysigt..Det snöade lite men det var härligt att sitta ute. Man borde helt klart vara ute mer!

Nu väntar en duschning och sedan sängen. Imorgon så är det skola och dans från 10.00, och tydligen så har vi en workshop imorgon eftermiddag med två stycken dansare, kommer inte ihåg vilka el. från vilket kompani, men det skulle vara nå typ kontaktimpro eller liknande..låter spännande, men jag vet inte om jag kommer sitta och se på eller nåt istället, för att vila min ljumske så mycket det går. Vi får väl se!

Rutiner

Skönt att helgen är över och att det är måndag, och rutiner.. Tre danspass idag, ganska lugna..jag känner att jag behöver lugn och inte hysteriska pass nu när jag är skadad.. Imorgon måste jag stiga upp och ringa till vårdcentralen, och höra om jag kan få nå piller som hjälper mig att bli av med inflammationen!

Ikväll så ska vi städa lite här hos hemma hos henke, och jag måste plugga matte också. Förhoppningsvis hinner jag gå ut och gå en sväng också ;P


Fläskigt inlägg

Idag har jag inte gjort många knop, suttit på samma ställe iprincip hela dagen, och tryckt i mig både godis, chips, cola och nån pizzabit.. Och jag mår inte bra! Känns som att jag är stor som en valross, och jag är så mätt så att jag mår illa.. Nej, nu blir det andra bullar det kan jag tala om. Ställde mig på vågen också bara för att se hur allt låg till (för senaste veckorna har verkligen inte varit skötsamma om man säger så), och det är klart, visst syns det på vågen också. Jag är inte den som brukar gå och gnälla, jag kan gärna trycka i mig både det ena onyttiga efter det andra, det vet dom som känner mig, och jag tränar rätt mycket också, så jag brukar inte bry mig värst.. Men nu är det verkligen inge kul när man känner att byxorna känns tajta och magen är svullen!! Nu jäklar!

Har nyss varit iväg och solat också, och för ett tag sedan så har jag klippt henkes storebror Roberts hår..Funderat starkt på en lätt promenad snart, jag behöver få lite luft känner jag! :)

Påtal om någonting helt annat, så måste jag få säga stort grattis till Johanna som blev mamma till en liten dotter idag!Kram på er :) 


Högskoleprovet

Kom för ett tag sedan hem från strömbacka där jag skrivit högskoleprovet.. Så huvudet är minst sagt segt nu, känns som att jag ser i kors, men det kanske inte är så konstigt när jag varit där i nästan 8 timmar..(ink lunch).. Ska rätta provet hemifrån ikväll så då har jag ju iallafall lite koll på hur det ungefär har gått.

Fredagkväll

Har för en stund sen varit i lule och hämtat upp alexander, som varit borta sen i måndags på tre kronors landslagsläger..Så nu håller vi på att fixa lite fredagskäk :) fläskfilé, strips å henkes vitlöksbröd som man typ kan döda för..Vad kvällen sedan bjuder på, ja, det får vi väl se..

Imorgon är en tung, mycket tung dag...Högskoleprovet. Vet egentligen inte varför jag skriver det, nu blir det tredje gången. Och jag har no brain så det är totalt onödigt egentligen för det ger mig ingenting..Men antagligen så hoppas jag väl på att stora mirakel ska ske...haha

I farten

Har hunnit med en del redan nu på morgonen, steg upp och åkte till skolan, dansade, åkte tilbaka till henke, dammsög och städade, plockade undan och sånt, gav hundarna mat, så nu väntar duschen, sedan ska jag iväg till komvux och plugga en sväng. Borde också hinna med att skriva ut mitt CV, kanske kopiera upp mina slutbetyg och sätta dessa i kuvert och skicka iväg dit jag planerat..

I mina drömmar är jag sjukt sugen på en sväng till IKEA, och dagen då vi får ta över lägenheten i Umeå närmar sig med stormsteg, det är ju snart bara en månad kvar, och det går fort....Så då ska man börja betala hyra och annat! Så nån gång måste jag väl få fara upp dit.. :)

Nu väntar iallafall dusch, vi hörs!
Kram


Det är inte så dumt att vara rik på ord..

Jag har nyss varit ute på promenad med Todd, en av henkes familjs två jämthundar..Detta är en livlig krabat med alldeles för mycket energi, men jag tror att jag lyckades få i honom lite lugn iallafall..När jag skulle iväg med toddan så vart jag ju tvungen splittra på hundarna, och guud så ledsen junior blev när jag gick iväg med todd! Va han ylade :P Han vart nog inte bara lite avis..Detta var första gången som jag varit ute med någon av deras hundar själv, jag har annars bara gått med henke, så vi har haft en hund var.. men det gick ju faktiskt riktigt bra det här :)

Ikväll blir det lugna puckar, ska nog läsa lite in en massa ord från ett vanligt svenskt ordlexikon, eftersom att jag ska göra högskoleprovet på Lördag. Då är ju en av delarna ett ordkunskapsprov på 40 ord, jag kan lätt säga att man tappar en hel del poäng om man inte kan merparten av det.



Avståndsbedömning, inte min grej..

Jag hittade en bild nyss som gav mig ett gott skratt, och trots att jag gör bort mig lite i onödan nu, så kan jag faktiskt bjuda på den här..Det är nämligen såhär, att min, vi kan säga svärfar har en stor king cab till bil, och det måste vara helt andra mått på bildörrarna hans än på andra "vanliga", för jag har lyckats nocka mig själv genom att snöra upp bildörren i pannan/näsan, inte bara en utan två, tre gånger............Riktigt hårt dessutom.. En av gångerna började jag till och med blöda! Ont så in i helvete tog det..

Det som är det roligaste var att jag hade varit grinig och sur den kvällen och stressat för allt möjligt, och sen när jag och henke skulle iväg hem till mig, så lyckades jag ju i all min stress och surhet slänga upp bildörren i pannan, IGEN... Och jag svor nog nån ramsa, satte mig i bilen och fortsatte sura, och blodet rann från pannan..Och henke, han kunde ju inte bara hålla sig i situationen som givetvis var spänd iochmed att jag var så sur, så han kunde ju bara inte hålla sig för skratt!


En härlig dag

Imorse hade jag ingen lektion förrens kl 12.00, vilket innebar att jag hade kunnat sova hur länge som helst om jag velat..Men jag steg upp vid halv nio. Jag läste tidningen i vanlig ordning, åt frukost och gjorde mig klar. Henke har jobbat idag så jag ringde honom och hörde om jag inte skulle göra något till lunch och så kunde vi äta på på hans jobb, så blev också fallet så jag gjorde en äggröra med bacon och tomater, och lite smothie till det.  Efter detta bar det av till skolan för lite dans..Andra lektionen vi har består av instudering till föreställningen, men då typ en tredjedel av styrkan är sjuk så fanns det ingen anledning att hålla på och träna på nåt då inte alla är med, då måste vi bara ta om allt då dom är tillbaka.. Så vi gick och tog en fika istället :P Härligt att göra nåt annat med dom man tränar med än att bara dansa med varann hela tiden..

Ikväll så åt vi våfflor såklart, det är ju våffeldagen :) Sen har jag varit och hälsat på mormor, och kom hem från henne för bara ett litet tag sedan.. :)

Imorgon så har jag bara en lektion, så det blir en slapp dag! Får se vad den bjuder på då. Nu ska jag glo på tvn ett tag..

God natt :)


Come on babe, why don´t you paint the town

Tisdag idag. Jag och henke är själva i hans familjs hus ikväll, hans familj är på solresa i veckan. Idag har varit en fin dag ute, men jag har som vanligt spenderat dagen på skolan, och dansat och dansat..Idag gick det desto bättre på baletten, skönt! På instuderingen (då vi jobbar mot föreställningen i maj), så hade vi en liten visning för en annan lärare som vi har, både för att hon skulle få se vad för typ av material som vi jobbar med och givetvis också bara för att hon ville se vad vi gör på andra lektioner än hennes :) Hon ska mest troligt jobba fram med en koreografi som vi kan använda i föreställningen. Så nu har hon nog en ide om hur det ungefär kommre att se ut med helheten.

Ikväll så har mamma min hjälpt mig lite med mitt CV, jag hade skrivit in lite mer som jag ville ha med, men hon ordnade så att raderna och tabellerna låg jämt med varandra och sånt, som inte jag lärt mig :P

Nu är det inte kvar så mycket av den här kvällen...Imorgon är det våffeldagen har jag för mig..Ska du äta några våfflor? :)


Monsterdag

Måndag idag..Jag tycker inte om Måndagar..Vet egentligen inte varför :P Ger mig lite ångest iallafall. idag har verkligen inte varit en bra dag, inte skoldag iallafall..Började 10.00 med balett, vardvid hela gruppen gör så otroligt dåligt ifrån sig att vår lärare blir irirterad och på dåligt humör, att han avbryter lektionen och säger att det inte går att fortsätta, då vi gör fel hela tiden..Och jag kan bara hålla med honom..Det var som att alla glömt hjärnorna hemma..Aja nog om det, till något ännu värre..Och det är vänster ljumsken..Det blir nästan bara värre och värre..Måste ta och göra något åt det nu..Fixa en läkartid och få ut nå starkt inflammationshämmande att äta under påsken kanske?¨Nånting måste göras iallafall!

Till något roligare nu iallafall! Har fått förfrågan om att va med i ett dansprojekt i sommar...låter spännande! Får se om jag har möjlighet att va med :)

Vilken färg är brandbilen?

Har ätit god mat, tårta och annat gott..så nu är jag svullen och trött, men hettan i ansiktet är nog mest påtaglig...Detta beror på att jag idag har varit och solat 20 min med solkanonerna på hela tiden, kan starkt rekommendera er att börja lugnare än så.

Sen vill jag skriva en mening eller två åt min kära vän Anna, som tar packlasset tillsammans med sin kille och flyttar till Göteborg imorgon..Modigt att bara sätta iväg dit! Jag hoppas att ni kommer trivas bra, ..det är ju en härlig stad! Hoppas att jag får möjlighet att hälsa på i sommar. Lycka till imorgon!!

Fikamonstret får frossa igen ;)

Igårkväll så åkte jag med henke till en 20års fest, där vi bara tänkt hälsa på en stund, men det slutade med att vi följde med dem ut också.. Kul!

I eftermiddag så är det ytterligare ett kalas för min syster, nu hos pappa med släkt där.  Skulle visst bli nå gokäk och antagligen lite fika på det ;D
Vi hörs!

Att få världens flashback av att lukta på kläder

Kvällen igår var riktigt trevlig.. Fick förutom att fira födelsedagsbarnen och säga hej till alle och ge honom en kram, lukta lite på hans kläder...Nu tycker ni säkert att jag är lite knasig, men det är så att när vi hälsade på honom i kanada, i hemmet där han bor, så har dom en väldigt speciell lukt:) Och den sätter sig i kläderna och annat..Och det luktade precis sådär om hans grejer igår..hehe!

Dagen idag börjar med rep på skolan nu snart, kl 11..Sen får vi väl se vad resten av dagen har att bjuda på!

Ha en härlig lördag :)


Freaky friday

Wihoo det är fredag idag :D Har redan varit vaken ett tag, hunnit ha 90 min balett.. Skönt att träna på morgonen faktiskt! Då har man ju det gjort!.. Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar, kl 12 är det dags för matte. Men jag kommer sitta där och titta ut och önska att jag var ute i solen istället...

           


Ikväll är det dubbelkalas här hemma, sara fyller 18 år imorgon, och anders fyller år på måndag, så då drar vi ihop det och har det ikväll. Sen kommer ju Alexander, henriks lillbror hem från kanada ikväll :)


   

Torsdagkväll

Nu är jag mätt i magen efter middagen. Sitter här och kikar igenom de bloggar jag följer, samt "inväntar" rycket jag måste ta, måste städa upp i mitt rum. 

Idag på dansen hände det jag väntat på länge..Vänster ljumske låste sig! och det gick typ inte att strecha ut!...Paniik..gjorde skitont..Så jag fick helt enkelt sluta, sätta mig på sidan och försöka strecha det som gick.. :/ Måste ta och göra nåt åt detta..Man ska ju inte gå och ha ont! (Inte överdrivet iaf..alla som dansar vet vad jag pratar om ;P)

Nä vars var jag..just de ja..städningen...


Suunshiiine

God morgon..Idag skiner solen lika mycket som igår, och jag vill göra allt annat än att sitta inne..En dag i kåbbe skulle ju inte sitta så dåligt :( Men, de är bara sluta drömma.. Idag blir det matte för iallafall halva slanten, och sen lite dans också såklart. Skulle vilja fara ut och springa igen, som jag blev så duktig på ett tag..Men vi avvaktar med det tills halsen känns bra..

Ikväll är det ju dags för stockholm arlanda igen på tv3, blir jag kändis idag då måntro?? ;P

Svullkväll

Har varit en intensiv kväll..Hem efter skolan, och jag tror jag slått rekord i göra-mig-färdig tid.PÅ pricken en timme och då hann jag både duscha, äta middag, packa om grejer och blåsa håret och sådant.. ;P

Sedan har vi varit hos min farmor och farfar på en visit, då farmor fyllt 82 år. Där bjöds det på våfflor med hjortronsylt och grädde..Svullade i mig en hel del + lite kakor och godis på det...Detta direkt efter att jag skyfflat in en hel kycklingmiddag hemma innan jag åkte iväg..Men det är inte färdigt här inte! Sedan åkte vi vidare på nästa kalas. Denna gången var det henriks kusin Ida-Therese som fyller fem år..Mera fika..Och jag törs då knappt nämna att när vi kom hem tryckte jag två bullar till med mjölk.  :D

Snart är det natti, och imorrn måste jag sätta igång med plugget inför sista provet, min målsättning är att det ska vara gjort innan påsken!

Kamelsafari!

Haha, hittade denna bild när jag kollade runt bland bilderna! Tycker den är frän ;) Jag och henke är på kamelsafari i Tunisien ;D Den bjuder jag på.

Snart är det dans som gäller, ha det gött!


















Lärare idag

Idag ska jag hålla i vår balettlektion, så jag har förberett lite, och gjort om lite från förra gången jag höll i den. Så jag hoppas att jag kommer ihåg allt och slipper titta i papprena..Och kanske viktigast av allt, att dom överhuvudtaget ser vad jag gör, med mitt totalt förlamade vänsterben..

Najjs väder idag btw!!


Dålig update

Har gjort annat nu några dar och bloggen har fått vila ordentligt. Igårkväll såg jag filmen seven pounds, tror jag den heter, med Will Smith. Bra film, men jag har sett Will Smith göra bättre ifrån sig än i denna film! Men klart sevärd!

Idag har jag verkligen inte gjort annat än att dansa, och repa...och repa. Det är så det funkar! Kul är det, men ibland slitigt också. Har ju dragit på mig en överansträngning, skada i vänster ljumske också, vilket stör mig otroligt..men, de SKA bli bättre..Fick visa upp mitt solo igår också, och det känns bra att ha gjort bort det. Det är mycket mer nervöst att visa upp något som man gjort själv, eller att utföra något som någon annan gjort,,helt annan press! Men jag tyckte att det kändes hyffsat iallafall.!

Ikväll har jag och henke följt med och sett på Minnas hoppträning, det var kul,. Henke försökte ta lite bra bilder men jag har inte hunnit se dom alla än så jag vet inte hur det blev med det, men jag tror att de blev några bra:)

Annars så har jag nyligen skickat in mina ansökningar inför hösten, alltså vad gäller utbildningar..Så nu för vi se vad som blir av detta!! :)

Ha en bra kväll, nu väntar nog sängen för mig..Ny dag imorgon!


What a night

Ja vilken kväll det blev..Först blev det ju en middag på thai som var mycket trevligt. Eftersom jag inte kunde bestämma mig för vad jag ville ha så blev det fyra små rätter, då får man ju lite av de mesta. Supersmarrigt. Vi surrade på och skrattade..Efter middagen så begav jag mig till robban, henkes storebror som hade inflyttningsfest, där det också var trevligt trevligt. Är ju som kul att få träffa alla gamla jobbarkompisar :)

Spelade lite Wii också, men det var lite för lite space där vi hade "spelhörnan" så mitt i en tennismatch så slår jag och robert ihop händerna i varandra då båda skulle till att slå samtidigt...ajajaj ;P

Efter detta så blev det destination stan, där jag och syster åt lite på Sunes, då jag återigen blivit hungrig.. Så nu är jag hemma, ska gå och tvätta av mig sminket, och sen vet jag inte om det ens är värt att gå och lägga sig, då jag ska iväg och hämta henke ca 04.30.. Vi får väl se..

Dans är gemenskap

Hemma nu, och oj vad vi har repat. Är helt slut..Men det blir nog bra det här!! Nu ska jag ladda om krafterna, höja volymen och ställa mig i duschen..Sen bär det av till Thai Garden med 14 andra dansare och lärare :) Skoj! Goo mat 

Sista rycket!

God morgon :)
Har egentligen inte alls sovit särskilt bra inatt, vaknat flera gånger och tittat på klockan..Men jag har nog varit rädd för att jag skulle försova mig, för idag är det ju sista repdagen vi har med Paolo innan han far hem imorgon. Vi börjar 11, och jag räknar med måånga timmars rep. För det ska ju sitta som en smäck idag, så vi får lov att använda materialet sceniskt. För det vill vi ju!

Annars då..Det blir kanske middag ikväll med hela gänget, dansarna och Paolo och de andra lärarna, på Thai Garden. Det skulle ju vara kul, för vi måste ju ta väl hand om honom innan han far nu. Så han kanske vill komma tillbaka nån gång? vem vet. Men det var inte bestämt nåt...så vi får väl se..Annars blir det väl nåt smarrigt hemma, och sen schlagerfinalen of course! Då lär jag vara heelt död..Får använda tändstickor att spärra upp ögonen med :D
 
Ha en bra dag!

Let´s sleep

gokväll...ojoj nu har jag sovit på soffan så jag har missat halva lets dance iprincip. Av det jag sett så tycker jag nog att Alling var bäst ikväll..Trodde nog Laila Bagge skulle va på hemmaplan ikväll med mycket höfter...Men jag vet inte? Men, jag ska nog inte uttala mig så mycket kring detta då jag bara vaknat och sett lite snuttar då och då.

Ser just nu utröstningen, och ser att det blir Elisabeth som får lämna tävlingen. Det var som dags för det nu..Tycker jag. :)

Nä, nu väntar sängen, och ett samtal från min käre. (Som vann matchen ikväll mot Almtuna imkvalet!! :D) Sov gott

Ge mig massage!

Hej alla glada! Nu är det fredagkväll..Skönt skönt! Jag avnjutit en god tacos-middag nyss, och snart väntar en lång varm duschning. Har ont precis överallt just nu..Men ingen vila här inte! Imorrn kl 11 kör vi stenhårt igen, kommer säkert bli rep hela dagen, eftersom det är sista dagen vi har med Paolo (nu tror jag att jag har stavat hans namn olika i varje inlägg, men detta är rätta stavelsen, haha)..Nu har vi iallafall blivit helt färdiga med koreografin, och det är faktiskt inte så pjåkigt ändå. Det är riktigt kul, dock sjukt svettigt..



Ikväll ska jag se Lets dance, och bara ta det så lungt det bara går. Kanske ett fotbad också :)
 

Kändis snart? ;)

Shit vad trött jag är ikväll. Blir nog en tidig kväll. Har suttit och sett på programmet "stockholm arlanda" på tv3 som är kl 20.00 varje torsdag. Och inte blev jag kändis denna gången heller ;) Jag var nämligen på arlanda här för nån vecka sen under en inspelning där jag nog hamnade på bild, men, det kan ju lika gärna vara bortklippt..Skulle allt vara kul ändå om man helt plötsligt var med :D haha..

Såg att vi hade plättar i kylen, så nu ska jag slänga in några i mikron och sen ska jag krypa till kojs, och hoppas att mannen i livet ringer mig lämpligt till läggdags och säger gonatt :) Han är i Uppsala på kval under helgen(spelar hockey)..

Ha en trevlig kväll!
 Pssst, imorrn är det fredag, skönt det ska bli med helg! :)

Kram på er

Rullatorlivet

Hej å hå, hemma från skolan för ca en timme sen, har hunnit äta middag och sett på lite Grey´s. (+ hunnit äta ca en tredjedels kladdkaka..alltså en liten köpes..Men jag behövde det verkligen efter den här träningsdan, säger vi iallafall)....Blev så glad då jag såg vad vi skulle äta för middag, (och de var inte nå bättre än kladdkakan de heller), grillkorv med strips! Ibland kan det verkligen vara hur gott som helst!

Idag har jag haft Yoga, vilket faktiskt var riktigt skönt, har ju hunnit bli så stel av all träningsvärk att jag nog snart skulle behöva en rullator, så de gjorde mig mycket gott.. Jag var idag med på åk. 1 balett, och dom har ju lite enklare övningar (balett), och när allt gör långsam så känner man sig mer "blottad", och med det menar jag att då hinner andra lättare se vilka tekniska fel man gör (och hur ens kroppsliga förutsättningar verkligen är)...Det är lättare att fuskia lite då det går fort ;) Sen har ju givetvis arbetet med Paoulo fortsatt, och idag var det riktigt kul! Det börjar sjunka in det vi gjort nu! Lite iallafall..haha..

Igår var jag och hälsade på mitt förra jobb en sväng, det var trevligt...Kan bli aktuellt med sommarjobb där också, dom skulle höra av sig så fort dom visste nåt. Kändes bra att ha varit dit och visat mitt intresse. Skulle helst inte vilja byta jobb i sommar :/ Men det gav iaf nåt att hoppas på:)

Ännu en dag med "Ricky"

...och kroppen värker nåt så fruktansvärt, men smärta är bara vekhet som lämnar kroppen sägs det ju ;) Visst är det kul med den där shaky ala beyonce dansen...Men jag känner mig fortfarande grymt fånig!

Sa till henke nyss att jag vill spela lite wii, det var så längesen! Så jag tror det är på ingång.. Ha en mysig kväll!


Egentligen borde jag räkna lite matte också, men ungefär hur roligt är det då man kan vara konstig och göra roliga saker isället, som på den här bilden :) .................De är mer min grej känns det som

What im going through is hurtful

Vilken röv som visas i förra inlägget, haha, det kanske inte ser så bra ut ;) Lite halvskum video tycker jag, men låten är iallafall bra! :D hihi


Erik Hassle - Hurtful

Vilken röst han har..underbart, påminner om Gavin Degraw vilket inte gör mig det minsta ;)
Kan spela den om och om igen, hihi.



ala Ricky Martin

Shit vilken dag..Idag har vi haft Paoulo, italienaren, i funky jazz...De är ungefär om du tänker dig Ricky Martin, de är höfter, bröstkorg, shaky-shaky ala skaka rumpan dans...Skitfånig kände jag mig men, kul är det ändå att få lära sig nåt nytt! (Plus att han faktiskt inte var heelt olik Ricky heller :P )

Annars idag så åt jag lunch på skolan, och jag har aldrig varit med om nåt så vidrigt, det låg nämligen en insekt eller nåt liknande i min mat! De var inte i själva maten men i salladen som jag hittade den..Så jag slängde bara bort skiten och gick till cafeterian och köpte 2 smörgåsar där istället.


Funky jazz

Mitt CV börjar bli uppdaterat och klart nu, det känns skönt att ha gjort det. Så nu är det bara att sätta igång med sökandet. Man kanske måste söka med ljus och lykta i dom här tiderna? Jag hoppas givetvis att jag får komma tillbaka på mitt förra jobb, men jag törs inte ens hoppas. Vi får väl se hur det slutar!

Sitter och funderar över hur den här veckan kommer att bli, vi får nämligen besök från Italien på skolan. En danslärare vid namn Paulo(tror jag), ska vi ha under en vecka här nu från och med imorgon, i funky jazz..Jag vet knappt vad det är för nånting..Men bara under en vecka kommer han vara här, så det blir nog mycket dans i veckan. Kul!



Dags att börja leta jobb

Nu är det hög tid att putsa till mitt CV och börja söka jobb. Ska och hälsa på mitt förra jobb en sväng i veckan också. Men nu ska jag alltså sitta och fila lite på mitt CV, för de finns ju lite att lägga till nu. :)

Kl 12.30 är det dans igen, till kl 15 tror jag det var. Kulkul :) Det är tänkt att jag ska visa mitt solo idag, men jag tror inte att det är möjligt för jag vill ha det färdigt först och det är det inte. Hoppas att salen är ledig ikväll så att jag kan vara där och färdigställa.

Nä nu ska jag sätta igång här! Samt packa upp alla mina grejer som jag tagit till mamma nu, få lite ordning på saker och ting, allt känns ju så mycket lättare då.

Ha en bra dag!

Sängar att drömma om..

Åh, den här sängramen skulle jag absolut kunna tänka mig att ha..Fast man borde kunna ha den i två lägen, med eller utan tv-modulen..För man skulle nog inte alltid vilja ha den uppe.. Jag tycker om att ligga och mysa och se film innan jag somnar, och hur härligt skulle det inte vara att få somna i sängen istället för i soffan, som man alltid gör på kvällskvisten om man inte skyndar sig i säng då man är känner att man börjar bli trött? 

Denna är från Möbelmagasinet.

Dagdrömmer..

Idag, eller snarare imorse så begav jag mig till skolan för att repa lite på mitt solo. Höll väl på i lite drygt en och en halv timme.Det brukar räcka, för sen kommer man inte så mycket längre, så då är de bara packa ihop och fortsätta en annan dag. Har absolut inte hunnit så mycket som jag borde, men ska kanske in imorrn på förmiddan och jobba lite också.

Plan nr 2 idag är att städa ur bilen, som jag fått låna av min farbror, och lämna igen den ikväll. Skulle inte skada om jag hann plugga lite idag också. Så det är bara sätta igång..Fast just nu sitter jag i soffan med henke och ser på lite film, och ska jag vara ärlig så lockar det lite mer att sitta kvar här..

Föressten, jag och henke satt nyss och kollade på lite bilder från förra sommaren, då vi var till Tunisien..Ååh vad det inte skulle sitta fel med en sandstrand, en värmande sol på kroppen och nåt kallt att dricka i handen..


Vallsberget

Här är lite bilder från Vallsberget också! Det var inte så jättebra väder, men vi fick inviga skidorna iallafall! :D De var så dimmigt och disigt så man såg ju knappt vart man åkte..Men inte ska väl det hindra..



















En tripp till Skellefteå

Imorse så åkte jag och mamma iväg till Skellefteå för lite shopping och lunch. Vi gick runt både lite här och var..Mamma hittade sina täckbyxor på Stadium, och sedan köpte hon lite annat också. Efter detta gick vi in på en liten inredningsbutik som hade massa fina saker, och där hittade jag mig en fin servetthållare, se bild..Jag vill ju egentligen köpa massa fina grejer till lägenheten, men de är nog bäst att vänta och se så man vet vad som passar och så. Men en servetthållare kan väl inte skada iaf ;)

Vi lunchade på Waynes, och där åt jag bakad potatis. Det var fullt med folk där, och i samma lokal kan man säga (bara glassvägg som markerade att de var annan affär), så fanns en hårfrisörsalong som hade stängt för dagen då dom hade en massa modeller där som dom skulle fota. Vi satt precis utanför så vi fick oss lite underhållning till maten ;)

På hemvägen stannade vi en bit utanför Ske-å där dom hade massa stormarknader och diverse andra butiker, så där stannade vi på blomsterlandet, nåt ställe där dom också hade massa fina saker, i en butik som hette Shape, och sen var vi på Rusta och lite sånt.

Nä, nu är jag trött och orkar inte skriva så mycket mer :)

  

Friday

Idag har jag avbrutit ledigheten och varit på skolan hela dagen...Har väl räknat matte mellan kanske...10-16..med en timmes lunch där emellan..men de är inte så dumt att få göra bort en massa! Men nog blir man otroligt trött i huvudet...

Nu är det fredagsmys och imorgonbitti åker jag och mamma till Skellefteå för lite shopping,... kanske, om man nu hittar nåt ;P


Vallsberget, chokladbollar och dans

Idag är det torsdag och jag har fortfarande ledig..otroligt skönt..Var till Vallsberget idag jag och henke, trots att vädret var som det var, disigt och så, men bara några få minusgrader..Svårt att se backarnas kullar och sånt, helt plötsligt åkte man i hopp och sånt och man såg nästan inte vad som var vad..Men kul hade vi iallafall! Försökte mig på några hopp, men jag fegade och hade svårt att ta mig över de stora hoppen, fick ta i med stavarna så jag skulle komma över, haha..

Sen har vi gjort chokladbollar som vi blev sugna på, och nu på kvällen så har jag träffat marie som är hemkommen från umeå några dar, och vi var till skolan och tog varsin danssal och jag försökte jobba lite med mitt solo. Gick sådär..Blev mycket prat med marie istället ;)

Hade tänkt lägga in nån bild från backen men kanske gör det imorgon..om jag ids :)

Kram!

Sysselsättning

Anna (lyra.blogg.se), en kompis till mig hade lagt ut denna lista på sin blogg, eftersom hon blivit utmanad av någon. Anna i sin tur orkade inte skicka utmaningen vidare som jag förstått det, så jag utmanar nu mig själv i brist på annan sysselsättning:
Man får bara använda ord som börjar på första bokstaven i sitt förnamn:

1. Vad heter du: Sofie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sött
3. Flicknamn: Sara
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Stylist
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Strumpor
8. Mat: Snabbmakaroner?
9. Sak i badrummet: Schampo
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Sorry, snubblade
12. Något man skriker: Satan!
13. Film: Sex and the city -filmen
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Sex pistols
16. Djur: Schimpans
17. Gatunamn: Skivlingvägen
18. Bil: Saab
19. Sång: Show me love - Robyn
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Sommarkollo

Så nu utmanar jag alla som känner sig utmanade ;)
                                                                                                                                                                  


VG på matteprovet!

Glömde helt bort att nämna att jag fick väl godkänt på mitt matteprov, tror det var första gången! :P Det blev 29/36 p. Kan inte ha varit så långt ifrån mvg heller?! :D Blev iallafall hur nöjd som helst..Nu gäller det bara att ta sista rycket, göra sista provet och plugga hårt, skulle inte sitta helt fel med ett mvg nu på sista provet..hehe! (Direkt får man högre förhoppningar på sig själv ..) 

Det var egentligen inget mer jag hade att tillägga..Jo, mamma ringde mig för en stund sen, vi pratade en stund sen bad hon mig slå över på 3an till simon och thomas..Det var om en familj med många barn som behövde mer planerat med plats och utrymme så dom kunde utnyttja hela rummet.. (Ett kök samt matplats och tvrum i ett)..De är ju alltid så himla kul att se alla före och efterbilder! ;) Tyckte att dom kunnat skippa vissa delar om t.ex. rosa detaljer på köksinredningen och silvriga kuddar i sofforna, men..Är inte de lite typiskt dom??

Redan Måndagkväll!

ojoj, nu är det redan Måndag och helgen har bara rusat förbi..men den har varit händelesik iallafall! I lördags så fick Luleå sig ett besök av mig, Pia och Minna, för lite shopping. Själv kom jag hem med en "mellanlagerströja" att ha under skaljackan när jag t.ex. ska åka slalom osv, en klänning och en foundation-borste..

Direkt från luleå så åkte vi till kvarnis och såg på henkes sista seriematch i hockeyn, som skulle bli avgörande om dom tog sig till kvalet för j20 superelit. För det krävdes vinst, och de grejade dom! ;D Själv lekte jag lite fotograf under matchen, hoppas det blev nån bra bild, dom flesta blev lite halvdåliga pga plexiglaset som var svårt att undvika.Men iallafall, för henke och resten av laget blev det firande på kvällen.

Söndan bjöd på promenad och bio. Vi gick runt Hortlax med hundarna, tala om att dom är starka och ibland kan ha sin egen vilja ;) Men söta är dom! På kvällen blev det bio, "Män som hatar kvinnor" såg vi förstås, men jag fick inte med mig mamma, för hon hade sett den på lördan, så efter lite övertalning så fick jag med mig Henrik, han var skeptisk till en början, men han var nog glad att jag övertalade honom för han tyckte också att det var en riktigt bra film...Så nu måste jag nog läsa böckerna!

Titta så gölliga vovvsingarna är! -->


RSS 2.0