Söndagkväll

Idag har vi haft alle, vlad och johan här, jag gjorde tacopaj så vi satt och åt och surrade lite innan vlad och alle skulle styra kosan mot piteå igen. Efter det har jag pluggat en stund, och nu börjar söndagsmyset lida mot sitt slut, och sängen kallar. Jag är "ledig" mån-ons, men har ju tenta i idrottspsykologi på torsdag, så jag vet ju vad jag gör iaf.

Har föressten fått lite fotmassage ikväll, och aldrig har mina fötter och vader mått bättre! Efter den här första veckan som varit med löpningen så har det känts rejält därikring, så nu tar jag lite nya tag, vila imorgon och färhoppningsvis löpning på tisdag.

Hoppas ni haft en bra helg. :)


 Bild som Henke tagit, vi funderar på att göra en stor tavla av den..


Löpa, springa, jogga..

Omtenta igår, gick riktigt bra! Tror inte jag var många poäng ifrån att spika den. :D Så det känns skönt iaf! Efter det tog jag med mig Donny på en löprunda, har mätt upp rundan vi brukar springa nu och jag får den till 6,7 km. Ni som också vill mäta upp er löp/promenadrunda kan göra det på denna sida: www.iform.se/route. Där kan man också få veta på ett ungefär hur många kalorier man gjort av med beroende på om man gått, cyklat eller joggat. En ganska rolig sida! :)

Idag har jag försökt skriva ut kompendium från min nuvarande kurs som jag har tenta i på torsdag. Det är verkligen hög tid att börja plugga till den nu! Men nu har jag ju fått ut det material som jag behöver och ordnat upp så jag bara kan sätta igång och börja plugga! Men nu ska jag ut på en till löprunda. Kanske är jag lite väl peppad på löpningen och borde trappa upp långsammare, men det är så kul då man väl börjat! Men jag lyssnar till kroppen i alla lägen, det är viktigt.


 En bild från Saltströmmen i Norge, vill tillbaka!


Så skönt att vara igång!

Blev en löparsväng med henke igår, då han blev sugen på att springa då jag hade varit ut. Så vi sprang väl en 6 km kanske! Kände efter kanske 2 km att jag ätit alldeles för lite innan, ska jag springa på mornarna så måste måste måste jag äta ordentligt! Så det är bara kämpa på (ni som känner mig vet att jag har svårt att äta tidigt på morgonen)..Men jag krigade på även om det gick tyngre igår än i förrgår. Kändes väldigt skönt att vara i mål hemma sen!
Imorse blev det en 50 min promenad, väldigt skönt. Det märks att det är vår nu, fåglarna har verkligen flyttat hem igen, för Donny har fullt upp med att hålla koll på alla! Det var skönt att gå ut och gå bara, inte för att jag har så speciellt jättemycket träningsvärk, men vristerna och de små musklerna därikring känns välsigt stumma nu, så de mjuknade väl lite under prommisen.

Imorgon blir det vila, jag ska tentaplugga hela dagen, men på fredag blir det en löprunda till!

Löpsäsongen har börjat

Nu jäklar ska konditionen trimmas! Började dagen med en ganska lång löprunda (för att vara otränad som jag), på ca 5 km som jag sprang på 30 min. Kändes verkligen bra, men det brukar kännas så första gången då jag inte tränat på länge, och nästa gång som att jag har bly i skorna.. Fast med den inställningen går jag såklart inte med, jag ska kämpa på ändå! Jag och Linda har dessutom sagt att vi ska börja träna tillsammans, så jag hoppas att det blir så också :) Idag skulle vi ut tillsammns och springa men då har hon åkt på halsont och får ta det lungt tills det känns bättre. Jag tror att det går lättare att träna om man är två som hjälper varandra ut.

Nu väntar iallafall en dag full av plugg, plugg och åter plugg, för jag har omtenta på fredag..Och dessutom så har jag tenta på kursen vi läser nu torsdagen därpå. Så det är fullt upp nu.. Vi hörs!

Aska i luften?

Fredag, en härlig morgon, solen skiner och jag och Donny har varit ute på en lång morgonprommis. Riktigt skönt! Funderade på hur mycket aska man får i sig, hörde på nyheterna igårkväll att man ska undvika ansträngande aktiviteter ute dom närmaste dagarna..Låter smålöjligt men, vad vet man! Morgonföreläsningen idag blev inställd, så jag börjar först kl. 13. Idag kommer Alle också, henkes lillebror. Kul :D Ikväll väntar grillmiddag hos Johan och Linda, dom har ju fått nytapetserat också så det ska bli riktigt roligt att se hur det blev :)

Nu väntar iallafall plugg fram till lunch!

Påsken i några (få) bilder











Påskledigheten är nu över

Då var årets påsk över, och jag tror jag haft mitt längsta påsklov hittills! :O Men jag har visserligen tagit ledigt två dagar då jag egentligen haft lite på skolan, men det var sådant som man kan prioritera bort. Så skönt med ledighet!! :)

Första påskhelgen åkte jag, henke och donny med min pappas familj upp till Rebnis och kände på husvagnslivet. Inte alla som sovit 6 pers och 2 hundar i ett husvagn (som bara har två dubbelsängar)!! Menmen, det gick bra och vi hade kanonfint väder hela första helgen. Hundarna lekte och sprang för glatta livet och låg därefter helt utslagna på kvällarna. Tisdagen åkte vi ner till Boksel och henkes stuga. Vädret var under den fortsatta veckan itne alls bra, men vi mådde gott ändå! Mot helgen sprack solen fram, men då var det ju såklart dags att fara hem. Vi har iallafall haft det väldigt bra, synd att det nu är över och skolan i umeå väntar. Men, det ska bli kul att träffa alla vännerna igen och ett och annat ska man väl få in i huvudet också! :)

Bilder kommer. 

RSS 2.0