Slipper omtenta imorgon!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta, men min tenta om jag inte blev godkänd på..visade sig vara felrättad! Jag har nu suttit och pluggat iprincip hela helgen, och igår när jag och danne pluggade till tentan på skolan, så fick jag kolla igenom min tenta mot hans..Då visar det sig att han fått rätt på en fråga som jag fått fel på. Och jag ligger 1 poäng från gränsen för godkänt. Så imorse hängde jag givetvis på låset till ansvarige lärarens arbetsrum. Fick ett samtal för drygt en timme sedan, att hon var ledsen för felet och att jag givetvis var godkänd!

Diskenheten är full!

Tänkte snabbskriva lite här, måste nämligen brått isäng sedan för jag är sjukt trött! Vi har hur mycket som helst i skolan nu, märks att vi snart ska gå på "ledighet" (=hemtentainläsning).. Men iallafall, höll i ett core-pass idag på skolan, har examinerande seminarium imorgon om könsperspektiv på idrott och på fredag ska vår intervjurapport lämnas in. Dessutom har jag omtentan att plugga till parallellt med det här. Så min hjärna brinner upp snart för så mycket kapacitet finns det inte att få ut så det räcker till allt det här :P

Därför säger jag tack och hej, vi hörs igen på fredag eftermiddag.

Var på realesen av nya body pump-passet imorse

Imorse var jag på ett häftigt träningspass! På IKSU hade les mills (som gör alla pass till bla body pump, step, body combat osv), varit på besök..vet egentligen inte exakt vilka som var där men det var iallafall två stora män varav en pratade engelska och den andra han hade till hjälp var från skåne..Där hade 25 platser släppts till allmänheten och resterande ca 65 platser var för alla pumpinstruktörer på alla gym i umeå..Och fråga mig inte hur jag lyckades få en plats men jag måste varit inne och bokat i precis rätt ögonblick! (ca 20 000 som tränar på IKSU varje vecka).. Och instruktören skrek och tjoade och alla i rummet skrek tillbaka och vi tränade och hade kul! Efter passet bjöds det på gainomax. Lite VIP faktiskt, det gillar jag ;)

Jag tycker att det nya pumppasset har både bättre och sämmre övningar än det förra programmet, men det är för tidigt för att säga hur mycket man kan maxa på övningarna när man kan dom osv..Övningar jag tycker förbättrats är: bröst, triceps, rygg, axlar. Jobbiga och utvecklade övningar! Däremot, vad händer med musiken? För mycket disco! Ska iallafall bli kul med lite variation.

Nu väntar plugg!

 


2 år i livet

Hurrahurra! Idag fyller Donny 2 år. :D Det firade vi med lite extra gotta idag till killen. Sen gick vi ut och gick och träffade på en hundflicka ute på ängen och som dom busade! Det var riktigt kul, för det är ju inte så många som verkar vilja att deras hundar busar med främmande hundar utan man ska bara hålla sig på sin kant..(?).

Har duschat och ätit middag, ska snart iväg med min kära grupp och intervjua en tränare till ett barnidrottslag. Första gången som jag kommer göra en bandad intervju..Ska bli spännande!


Grisspruta orsakar filmmys

Vaccinet har tagits idag, om än det blev lite omständigare än planerat. Slut vaccin på elevhälsan på skolan, sprungit runt på universitetssjukhuset och frågat efter vårdcentral där och får slutligen veta att vi ska till Mariehems vårdcentral där vaccin ska finnas. Desperat är det mildaste uttrycket för hur jag kände mig men jag hade ju bestämt mig för att det var idag det skulle ske. Känner mig lite febrig och somnade på soffan (givetvis på armen), och känner av armen då jag lyfter upp den. Men skönt att det var gjort!

Nu ligger jag i sängen och ska snart sätta igång en film, blir Changeling med Angelina Jolie. Till höger har jag lite mandariner och godis och till vänster har jag en sovande hund som sällskap. Henke är i vardagsrummet med kompisar och spelar tv-spel. Hade tänkt läsa lite ikväll, men jag tänker låta bli, låta hjärnan vara och kroppen jobba läka :P



Min första omtenta..säkert inte den sista

Ja veckan är i full gång. Jag har pysslat lite i lägenheten också, bytt gardiner i sovrummet bland annat. Blev väldigt nöjd, ska visa lite kort nån dag då jag fått klart med allt, IKEA och så. Svärmor kommer ju ner på fredag och skulle då ta ner några grejer som vi inte kunde ta med på bussen i söndags..Ska bli så kul (både att dom kommer men också att få fint här)..

Jag blev underkänd på förra tentan ska jag också meddela er. Har bara kikat på listan och sett det, men imorgon ska jag hämta ut tentan och se hur långt ifrån jag var. Hade ju pluggat riktigt mycket så kan inte ha varit långt ifrån iallafall. Fördelen med omtenta är att det ger mig en till chans att få VG, och nu vet jag ju ungefär hur tentan ser ut..15 dec är den iaf, tur att jag redan pluggat och har det färskt i minnet :)






RSS 2.0