Löprunda

Nu är det dags för första löprundan i Umeå! Planen är att vi ska ta oss till nydalasjön och springa (har henke med mig), har hört att det är väldigt fint där, man får prova sig fram...Sen väntar maat, blir nog falafel med ris..Ska lägga in lite bilder ikväll på lägenheten. Nu drar vi :)

Inflyttad! :)

Imorse gick tåget till Umeå. Jag fick skjuts av pappa och lena ner, och tur var väl det för jag hade ganska mycket packning! Nu har vi ätit middag - grillat..Och en blåbärspaj står och ska bli lite svalare innan vi smaskar lite på den. Jag har packat in de mesta utav mina grejer, det är bara lite kvar. Funderar på att städa klart allt så det är klart. Skulle vara gudomligt skönt. Om ni har tur bjuder jag på lite lägenhetsbilder senare ikväll, annars dyker det mest troligt upp imorgon.

Imorgon laddar vi för löprunda, och jag tänkte försöka se om jag hittar vägen till skolan, dit jag ska på måndag. Universitetsområdet är ju liksom inte baara att hitta i...

På återseende!


Packad, klar och redo!

Ja, några dagar har gått här hemma, och dom har jag spenderat med att jobba, men det behövs innan flytten! Sedan har jag nu packat allting klart, städat i mina två rum, och allt är så gott som klart. Nu väntar bara lite ärenden under dagen, sista rundan på stan och sedan ett nattpass på Adana och sedan sticker jag imorgonbitti. Nice! :D  

Från Icakort till vassa knivar

Hejhej! Idag har det verkligen inte hänt så mycket  :) Vi tog en sovmorgon, därefter frukost och sedan gick vi iväg till ica för att lämna in papprena om ansökan om ica-kort. Så nu har vi fått ett tillfälligt kort som vi kan använda tillsvidare. Skönt att ha fått det gjort. Väl hemma igen gjorde vi spaghetti och köttfärssås och såg på prison break innan henke begav sig till fotbollsplanerna vid skolan där deras äldre kursare på programmet planerat lekar för hans klass.

Kan tala om att jag skurit mig två gånger idag också!! Vi har så jäkla vassa knivar :O
Jo, och Petra på jobbet ringde imorse också och berättade mina jobbtider, och jag är ledig imorgon också..SKönt skönt skönt!! :D

Bakning, städning och lite shopping

Ja, vi börjar få det riktigt mysigt i lägenheten våran! :) Henke är förstås väldigt upptagen med sin klass då dom är "nollade" nu på skolan. Själv har jag idag varit på stan och köpt en blomma, kruka och lite annat som behövdes. Nu har jag varit och handlat, slagit på ugnen och ska baka. Hoppas dock att henke inte kommer hem alltför sent, varför blir jag helt plötsligt lite mörkrädd av att vara själv? ;P Det brukar jag inte bli! Men jag får väl tända lite ljus och göra mysigt så kanske det inte känns så farligt..

Nä nu ska det bakas här!


Umeå ikväll

Ja, så var fredagen här, ska jobba på Adana hela dagen och ikväll så sätter jag mig på bussen till Umeå. Ska bli skönt att få komma ner dit och pyssla på lite. Igår jobbade jag också hela dagen, därefter begav jag mig till henke (Pia), där jag hämtade lite saker som skulle ner till Umeå. Gardinerna som hon sytt är ju en historia i sig, dom har varit med om mycket ;) Men förhoppningsvis får dom alldeles snart hänga på sin plats så snyggt och prydligt i fönstret!

Nu innan jag börjar jobba ska jag packa iordning så att allt är klart för ikväll. Har bara en timme mellan att jag slutar jobbet och tills att bussen går, så det blir bara hem, snabbäta, ta grejerna och fara igen. Ha en bra dag!


ICA-kort på G

Idag så blev det ett vuxenpoäng till, vi håller på att skaffa ICA-kort..Har annars jobbat hela dagen och därefter klippt henkes äldsta bror Robert. Nu blir det nog lite toscapäron, läsa lite och därefter släcka och snutta kudde. Det är en trött Sofie idag..

Kram!

Nu vill jag flytta!

Idag är det tisdag, vilket innebär att henke flyttade ner till Umeå imorse. Han packade alt det sista, dvs kläder och sånt, och jag kan då i ärlighetens namn inte fatta hur allt ska rymmas i våran lilla (nåja, iallafall ganska så lilla) lägenhet. För jag lär ju ha med mig lika mycket om inte mer?!

Ska jag vara ärlig så är jag faktiskt lite avis på att han redan fått flytta ner till umeå men jag får vänta iallafall en och en halv vecka till..Men i helgen är jag faktiskt ledig (kan vara första gången på hela sommaren som jag inte har några nattpass) så jag åker ner dit då. Ska bli härligt! Jag kan som inte hålla mig när jag ändå är ledig :)

Annars jobbar jag och står i, men nedräkningen har börjat.....(fast egentligen har jag räknat hur länge som helst nu :P)

Tjao!

Blåbärs-söndag

Idag hade jag planerat att plocka blåbär, som jag tänkte frysa in och ta med mig till Umeå. Det är ju inte så dumt att det finns om man ska baka eller så. Min snälla mormor hjälpte mig att plocka och nu ikväll har jag rensat allt, satt det i påsar och fryst in det. Kändes som ett bra initiativ!

Imorgon väntar jobb och sedan ska jag nog hjälpa henke innan han åker. Han far på tisdag till Umeå, då han börjar skolan redan den 19:e (själv börjar jag 31:a). Tänk att nu är det inte länge kvar!  


Shoppingdag i Luleå

God morgon! Idag väntar shopping i Luleå med mamma, det jag främst hoppas på att hitta är några fina underlägg till matbordet i lägenheten, som blir väldigt repigt från de tallrikar som vi har när de används direkt på bordet. Och det vill vi ju inte! Mest troligt kommer jag väl hitta massa annat som jag också vill ha, men man kan ju inte få allt på en gång, eller hur? Men det var länge sedan jag hittade på något, annars blir det ju mest jobb (klagar dock INTE på det!), så det ska bli riktigt kul att få göra något annat!

Någon dag har jag tänkt försöka få upp lite bilder och så från sommarens händelser, är inte så många men något ska jag väl få upp, som t.ex. från vår saltströmmen-resa, för det har jag ju faktiskt sagt att jag tänkt göra...Ha det bra så länge!


Redo för höstens äventyr

Ja, när sommaren fylls upp med jobb och en massa annat kul så hamnar bloggandet lite åt sidan, och precis detta är vad som hänt. Men nu kommer hösten, en flytt till Umeå och en massa andra spännande saker! Så då är det klart att jag måste ta upp bloggandet igen, för någonstans måste jag ju få avreagera mig på all mat jag kommer bränna fast, tvätttider vi kommer missa och..nej, jag skojar bara, det kommer säkert att gå bra bara man vill!

Jag kommer läsa Idrottsvetenskapliga programmet i höst vid Umeå universitet, som jag längtar.. Så välkomna att hänga med på resan! :)

RSS 2.0