Ändring

Det försvann delar av förra inlägget, men det skulle iallafall stå att bilden är lånad från Aftonbladets hemsida.


Män som hatar kvinnor

Ojojoj, ikväll är det premiär av Män som hatar kvinnor, inget har väl missat det hoppas jag? Oj vad jag är nyfiken på filmen..Den ska jag se, helst i helgen!
Och en som jag vet inte skulle tveka på att följa med, det är mamma, ska nog höra om hon vill se den med mig..

Såhär skriver bio3an om handlingen:
"Lisbeth Salander är en ung egensinnig tjej med ett mörkt förflutet.
Hon är en enastående researcher och en av landets främsta hackers.

Den grävande journalisten Mikael Blomkvist har precis blivit dömd till fängelse för förtal när Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill ge honom ett annorlunda uppdrag.

Lisbeth och Mikaels vägar möts och tillsammans gräver de djupt i familjen Vangers förflutna där de möter en mörkare och blodigare historia än någon av dem kunnat ana."




                                                                                                                                                 Bilden lånad från aftonbladets hemsida.


Nu är plågan över, och ledigheten tar över

Äntligen, nu är jag hemma, det är helg, och därefter en veckas lov..Så otroligt skönt! Matteprovet idag kändes väldigt bra, får se vad resultatet blir..Är mycket nyfiken! Skulle mest troligt få veta på Måndag.

Jag ska fira av ledigheten nu med att fara ut och springa, för min förkylning är mycket mycket bättre nu! :D Så jag är lycklig och nöjd. Var länge sen sist jag fick springa. Finns det någon bättre känsla än när man kommer in efter att man varit ute och sprungit? Man känner sig så duktig :P

Imorgon blir det nog Luleå och shopping och sedan kolla in henkes, kanske sista match för säsongen, hemma mot lule rebels.

Må gott!

Snart är matteprovet avklarat, sedan ska jag njuta..

Just nu är det mest bara matte som existerar i mitt huvud. Satt hela kvällen igår och pluggade. Imorse hade jag förberett och ringat in de uppgifter som jag inte förstod mig på, som jag hade planerat att henke skulle få hjälpa mig med. Han är ju nämligen mycket bättre än mig på den matematiska fronten så det försöker jag ju givetvis dra nytta av. Fast konsten i dessa sammanhang där han ska hjälpa mig att förstå, är nog snarare inte att få mig att förstå, utan det är att vi båda ska klara av att inte bli irriterade på varandra, haha..Men tillslut, efter många om och men, så lyckades han nog få mig att förstå det rätta tänket. Resten av denna kväll kommer också att bestå av plugg, men både jag och ni får stå ut. Det blir inte roligare för stunden.

På tal om någonting helt annat, så har då vädret gett oss allt vi någonsin kunnat önska oss idag!

         

En lugn och bra start på dagen

God morgon! Idag är en dag som jag tycker om schemamässigt. Börjar kring 12.00 på komvux, och sedan börjar baletten kl 13.50..Så då kan man sova länge om man vill, ta en prommis om det är fint väder, plugga mer på morgonen om det behövs osv..Skönt! För mig är det iallafall plugg som gäller. Så det ska jag sätta igång med direkt. Blir inget komvux idag heller därför att dom är på nån friluftsdag eller hur det nu var. Jag kan iallafall inte följa med eftersom att jag har dans hela eftermiddagen..Men det gör ingenting! :)

Tabeller hit och frekvenser dit

Gaah...var tvungen att gå från matteboken ett tag. Kände hur jag blev alldeles stirrig och hjärnan hade bränt sitt sista krut för ett bra tag sedan. Fick mig iallafall en konongod semla nu före en stund sedan, tycker det är hur gott som helst..Ju mer mandelmassa i desto bättre! Vad tycker ni?


Dans, dans och ännu mera dans

Blev en lång dag idag, bestående av bara dans, inte dåligt det inte! Blev nog ca 5.5 timmar sammanlagt. Så det känns som att jag har gjort min del av träning idag..skönt!
Är otroligt hungrig just nu, men snart blir det middag hemma hos familjen Berggren..Tur det för annars kommer mitt humör snart börja svänga ;)

Ikväll blir det plugg, igen..Men jag har prov på fredag och jag det är viktigt att jag får bra resultat. Känns som att man kan vara mer motiverad då man verkligen vet vad man pluggar för!

Här är en bild från ett av repen inför fjolårets slutföreställning! :)


Jag kommer aldrig lära mig att packa

Nu har jag tagit mitt pick och pack och begett mig till min pappas familj, är två veckor på varje ställe. Det blev två stora bagar som säkert vägde 20 kilo styck, men så är det varje gång. Kommer nog aldrig att lära mig att packa rätt. Han ju haft ett ex antal år på mig att träna, men det tycks aldrig ske någon bättring. Det är samma visa varje gång. Nåja, snart slipper jag väl packa så mycket, när jag har eget boende :)

Till veckan så är det sportlov i Piteå, och det betyder att jag också är ledig. Har slutat tänka i dom banorna, har itne nedräkning tills nästa lov osv, i och med att jag är färdig med skola egentligen. Men en veckas ledighet tackar man ju inte nej till. Då kanske jag hinner bli ordentligt frisk också från min förkylning. Någonting som jag verkligen hoppas på under lovet, det är en tripp till Kåbdalis, få åka på mina nya skidor och pjäxor som jag fick i julklapp. Som jag längtat efter det! 

Ny design

Nu har jag äntligen fått upp en ny snygg design :)
Den är absolut inte gjort utav mig själv, utan av en otroligt duktig tjej, kolla in hennes blogg:
malinsofiacalmebring.blogg.se

Idag har jag dansat balett mellan 10-11.30 och sen hade jag modernt mellan kl 12.30-14.00. Tycker att det är otroligt kul, men samtidigt blir jag så frustrerad när jag känner att jag inte kan maxa träningen då jag fortfarande är förkyld. Men, nån gång ska den väl ge med sig?

Nu måste jag verkligen plugga. Blir en snabb dusch nu, sedan en tekopp och matteboken som enda sällskap.

Gameday!

Inatt har Henrik och jag tänkt se Alles match, kl 01.00. Chilliwack Bruins vs. Kelowna Rockets.. Hoppas att det funkar att se den. Henke har förhoppningsvis koll på hur vi kopplar upp oss så vi kan se. Bäst att lägga sig nu så man orkar upp och se och får sig några timmars sömn iallafall. Go Bruins! ;)



Skulle inte tacka nej till...från IKEA


En helt vanlig Söndag

Trött i kroppen har jag varit idag. Haft dansrep mellan kl 11-15, det kändes i benen och ryggen efter ett tag. Ibland kan man bara känna på morgonen då man ligger i sängen, om det kommer bli en bra eller dålig träningsdag (menar tung eller lätt).  Kan ju också tillägga att det vi repar för är ju årets slutföreställning i maj, som jag hoppas att alla vill komma och titta på :) Annars är det ju knappt värt att lägga ner all den tid och energi som vi gör om vi inte får en massa publik som vill komma och se vad vi har åstadkommit!

Men nu sitter jag iallall här, en tacosmiddag senare, och borde egentligen duscha, börja plugga lite, städa upp och röja lite. Sen hoppas jag på en tidig kväll och lite söndagsmys.



Lördagsmiddag och kalas

Denna lördag har sprungit fram i rask takt, och jag har spenderat dagen delvis på stan, och delvis i lite kakbak och annat tillsammans med henriks mor och lillasyster. Trevligt.

Snart, mycket snart väntar gomiddag och sedan bär det av till Jeanette och Johan där tre "födelsedagsbarn" ska firas (fast så små är dom ju inte)..Då får vi ju träffa deras söta lilla Theo igen :) Hoppas även på lite schlager sen också, om det hinns med. Är lite nyfiken på denna 16åring som ska vara med ikväll..


Ha en trevlig lördagkväll!


Fredagkväll

Har fastnat vid datorn fastän jag borde göra mig klar, det blir midddag hos henke ikväll.Min förkylning verkar inte heller vilja släppa, och nu kan jag inte använda nässpray heller..har blött näsblod nu tre gånger sedan igår! Nåja, hoppas på en bra fredagkväll, helst utan näsblod

Köpte bland annat denna älghandduk på Lagerhaus i malmö igår..Söt va? från Pluto produkter


Malmö tur och retur

Igår var en lång dag, uppstigning 03.15, taxin kom 04.25. Kl 06.00 gick planet från kallax, som skulle ta mig till arlanda för ett snabbt byte till nästa flyg med destination Sturup, Malmö. Jag hade läkarbesökstid där halv tolv. Så det var barakliva upp i tid och sätta iväg. Kändes rätt lustigt att resa i sex timmar för att träffa en läkare i 10 min. Men, han är ju en av Sveriges bästa så vad gör man inte? (För er som inte vet så har jag vid några tidigare tillfällen befunnit mig på MAS- Malmös Allmänna Sjukhus tror jag det står för, där jag "skönhetsopererat" mina ytteröron).

Nåväl, kl 10.00 var jag redan på plats på sjukan så jag satte mig i väntrummet och började plugga, faktiskt. Som tur var fick jag komma in tidigare till läkaren, så det betydde att jag fick lite mer tid på stan! ;) Halv tolv knatade jag iväg till centrum, och hade då ca tre timmars fritid innan det var dags att bege sig tillbaka till flygplatsen. Köpte dock inte så mycket, det blev en söt tröja från MQ och lite smågrejer från Lagerhaus.

På arlanda hade jag väntetid innan nästa flyg gick, så som tur var hade jag och ekke bestämt möte där, så vi satt och åt och pratade och hade det supertrevligt, då rinner ju tiden iväg så snabbt också! Kul att få träffa tjejen iallafall! :)


Vissa har helt enkelt alla förutsättningar

Fick sluta lite tidigare från dansen idag. Då merparten av årskurs ett år i Stockholm och gör audition till Kungliga Svenska Balettskolan, så fick alla utom en ledigt idag från repetitionerna.
På baletten avslutade vi lektionen och tackade pianisten ca en kvart innan vi brukar, för att Raymond ville visa oss några klipp från Svansjön, av några dansare från The Chinese circus. Kolla bara in dessa bilder, helt makalöst!

Hon måste ha tränat sjuuukt sjuukt mycket i sina dagar, och dom två har förmodligen tränat ihop i flera år för att bli så samspelta. Kolla in hur hon står i sina tåskor, på hans huvud och på hans axel. Hon har en helt otrolig balans, vilken styrka!! (För att inte tala om vilken styrka han måste ha..)


Dom har bara kyla i sitt hjärta

Kylan ute verkar aldrig vilja släppa, och all den löpning som jag påbörjade för någon vecka sedan är som bortblåst. Nu hoppas jag att vädergudarna släpper in lite värme, så att jag får återuppta min löpträning ute i friska luften. Förkylningen som jag dragit på mig före helgen får också gärna släppa taget, hade ju inte suttit fel om vädret och förkylningen kunde samspela, så att det blir bättre väder och min förkylning ger sig samtidigt? 

Idag väntar komvux och matte A, sedan dansträning mellan 13.50-16.20.

Vi hörs! 

Det mesta går att lösa..

Googlar runt på internet och helt plötsligt dyker denna kreation till matbord och stolar upp. Smart lösning för den trångbodde, från IKEA.


Jag gör ett nytt försök

Har försökt blogga lite fram och tillbaka i omgångar men det har aldrig riktigt blommat ut till någonting. Detta är nu sista försöket jag gör, och förhoppningsvis blir bloggen kvar, iallafall liiite längre än två veckor...

Jag tycker ju personligen om att läsa andras bloggar och tycker det kan vara riktigt spännande att se om något nytt inlägg kommit till. Så att, så länge någon uppskattar bloggen så kan det ju vara värt att skriva ner någon rad då och då.

RSS 2.0