Nu gick startskottet

Sådär, då sitter man här, en löprunda och laxmiddag rikare. 5 km sprang jag. Tänkte ta min vanliga runda som jag tar då jag inte sprungit på länge, dvs runt pitholmskolan, step in och tillbaka, men idag tänkte jag att jag springer rakt fram istället för att ta höger så jag tvingar mig själv att springa en längre runda. Känner mig duktig som äntligen tog tag i det här! Blev ingen stockholm och tjejmil ifjol och iår skulle jag verkligen vilja fara iväg!! Någon som vill hänga på?

Dansgläjde

Ikväll var det ju som sagt dansuppvisning, både för stora och för små. Det gick relativt smärtfritt, inga krav, ingenting, bara dansglädje. Var ju mest föräldrar som tittade på sina barn, vilket man kan säga är en snäll publik (ni förstår säkert då hur jag menar)..Det är i varje fall kul att få visa upp vad det är vi håller på med! Här några bilder från min personlige fotograf  Mr. Henrik W ;)


Dansens dag idag

Ikväll så är det dags för en liten uppvisning. Vi kommer idag att repa till detta, så jag måste komma ihåg att ta med mig endel kläder hemifrån. Kl 18.30 som sagt i Norrmalmiafoajén, det är bara att komma :)

Nu har jag egentligen en hel del att göra så jag ska inte sitta här och ödsla tid i onödan. Ha en bra dag, så ses vi alla ikväll hoppas jag!?


 

Rekonstruktiv plastikkirurgi

Vaknade upp imorse, kände att svullnaden lagt sig lite. Vilken svullnad undrar ni väl då? JO, jag var ju ner till Malmö och har fått vänster öra tillfixat. Jag har förut plastik-opererat mina öron pga utseendet, då jag är född med mikroti, vilket innebär att mina öron var både små och "missformade". Och nu har jag fått örsnibben fixad, det är åtdragen så att den ska se rakare ut. Svårt att förklara då många av er inte sett hur mina öron är utformade och vad för operationer jag har genomgått tidigare. Men jag hoppas på att det blir bra, av det jag sett. Jag har ju lite plåster för stygnen, samt att det är lite småsvullet här och var. Igår efter operationen så började det blöda ur såret och verkade aldrig vilja ge med sig..Men igårkväll då jag kom hem, och började slappna av, så började det iallafall avta..Och nu är det helt bra!

Idag då, vad händer? Jo dans såklart..Vi har rep mellan 13 - 17 tror jag..Blir dock till att ta det lilla lugna för mig idag. Men jag kan ju repa positioner och sånt iallafall. Känna efter.


 Kvällen innan jag åkte till Malmö

Trött i både kropp och huvud

Har idag repat sedan kl 11, slutade kring halv fyra..De blir 4,5 timme det.. Kändes såklart behövligt för oss att repa, men då man bara måste traggla, och traggla och traggla sig igenom allting hela tiden, man ser inget slut! Vi blev då tillslut klara iallafall.. Kajsa hade med sig sin lillasyster som satt och tittade på repet, hon såg måttligt uttråkad ut när det närmade sig sitt slut, haha :)

Nu sitter jag hos henke, kom hit för en stund sedan. Han kom hem från Kåbdalis idag..Imorgonbitti, tidigt tidigt så hoppar jag på taxin och åker till Kallax för att sedan flyga ner till Malmö där jag ska göra lite småfix på höger öra. Åker ner över dan bara, men kommer väl hem sent I guess..

Ha en bra söndagkväll.
Kram

Daimglass och jobbansökningar

Vad klockan gick snabbt..Nyss var den halv tre och jag gick på stan i solen och mumsade på en daim-glass..Blev inget långt rep idag, skönt var väl det. Blev ingen löprunda heller. Däremot har jag suttit ganska länge med mina jobbansökningar. Skickat in några nya, ändrat lite, osv. Har varit och pantat och handlat mat åt mamma också, tror att jag han springa fem vändor till bilen på parkeringen och in igen! Först gick jag in med 5 fullsmockade sopsäckar med pantflaskor, hann sätta in 5 i maskinen, och givetvis så blir maskinen full. Så jag traskade med mina nerhasade mjukisbyxor, foppatofflor och otroligt risiga hår (som det kan bli då man har tränat ungefär), och letade efter någon i personalen som kunde fixa problemet åt mig. Under tiden hade säkert 10 pers hunnit skåda igenom mig och undrat va fasen jag slängde runt med dom där påsarna för..Någon fixade till det iallafall och jag kunde panta klart. Då fick jag gå tillbaka ut till bilen och hämta resterande påsar. Pantade även dessa..Glömde ta med den där kolsyreapparaten med in som jag skulle byta in, gick och hämtade den. Glömde plånboken i bilen, hämtade även den. Det blev några vändor..

Så, nu sitter jag här efter en supergod middag bestående av kycklingfileér, ris och en baconsås med en supergod sallad till som vi åt ute i inglasade delen..Egentligen så skulle vi ha ätit glass och jordgubbar till efterrätt men vi orkade inte det så vi gick direkt på godiset samtidigt som vi såg på Robinson..

Nu ska jag lägga mig på spikmattan en stund, och se om den gör något underverk på min rygg, annars är det tänkt att John Blund ska komma och natta mig.

Jag och ekke snabbdejtade Benke

Fick en sovmorgon idag, sitter i pyjamas och har nyss ätit frukost. Ska börja klä på mig nu, städa upp lite och sen äta lite till. Kl 13.00 idag har jag dansrep på skolan. Idag är det bara åk. 3 som ska repa och då är det främst solon och sånt vi ska gå igenom. Men det blir nog bra! Ikväll ska jag garanterat äta godis, för jag höll mig faktiskt igår ;) Beroende på hur hårt vi repat så kan det bli aktuellt med en löptur i eftermiddag.


Dans är en stor del av mitt och min bästa kompis Erikas liv, här på en föreställning för kanske två och ett halvt år sedan med streetdancegruppen "Bounce" , där vi efter föreställningen lyckades få en pratstund med "Benke"..Haha, åh vad lyckliga vi var! Har ni inte sett någon utav Bounce föreställningar? Då tycker jag att ni ska göra det! Vissa föreställningar är släppta på dvd, men har ni möjlighet när ni är i sthlm, gå och se dom live!

Kolla in en utbildad frisörs blogg

Brukar inte vara inne så mycket på bloggarna som ligger på flest besökare-listan på blogg.se..Men för ett tag sedan så kollade jag in Lindas blogg, lindablom.se! Verkligen en superbra blogg av en utbildad frisör med massor av tips och hjälp både kring flättekniker, toning, färgning, produkter, jaa, ungefär allting i hårväg! Kika in den :)

När man letar efter något så hittar man det aldrig

Har nu gått igenom varenda affär i hela stan tror jag. En sån klänning som han tyckte att jag skulle ha på mig finns inte..Då måste vi sy upp en själva isåfall tror jag. Och det ids vi inte, så jag får nog leta fram ett annat alternativ.

Är så godissugen just nu så jag tror att jag håller på att spricka. Måste ta till ett annat knep. Kanske fara ut och springa? Eller hålla mig tills vi ska äta middag? Plugga? Nej jag vet inte..Nu blir det nog att poppa upp volymen, spela nån bra låt, byta om till mjukiskläder och städa upp lite här..Måste tänka på nått annat än godis, haha :)


Det blev ingen rubrik.

Har redan hunnit vara på skolan och "gjort bort" all dans för idag, känns otroligt skönt faktiskt. Ska snart duscha, göra mig klar och bege mig in till stan för att leta efter kläder till mitt solo. Eftersom att jag knappt har någon aning om vad jag vill ha på mig själv så har jag frågat Raymond vad han tycker (som har sett solot några gånger), så jag har fått några riktlinjer han tycker jag ska gå efter. Blir ju lite lättare att leta i djungeln då kan man säga. Idag, eller imorse rättare sagt, fick jag också veta att jag kommer att få en plats i cabaret, tjihoo! (Ett nummer vi ska köra på 5 pers i föreställningen). Det blir kul!

Nej, nu är det nog dags för mig att avrunda och återgå till dagens planering. Slå mig en pling om du är fikasugen eller så ;) Trevlig häälg!


Lekt frisör

Nu har Robert, Henriks bror hälsat på hemma hos mig och blivit kortkort i håret och vi pratade på lite om jobbet (vi har jobbat på samma arbetsplats, han jobbar kvar, men inte jag), och annat smått och gott. Jag har gjort världens godaste smoothie med hallon och blåbär, ringt och gjort henke avundsjuk (han älskar smoothies), samt sett nått skitprogram på tv. Så jag tror inte att den här kvällen kommer att bjuda på så mycket mer. Blir nog en tidig kväll, har dans 08.10 imorgon. + Att jag måste leta fram kläder till mitt solo..Det är ju ett helt projekt det också!  


Dansglädje på dansens dag

Vilken dag, solen trycker hit en massa massa värme och det uppskattas! Nu vill jag att all snö ska försvinna..Det dolda numret från igår ringde idag igen, idag hade jag dock mobilen på mig (vilket hör till ovanligheterna), så jag hann faktiskt svara. Jag hade hoppats på att det skulle vara någon snäll arbetsgivare som skulle säga att jag fått jobb, men det är såklart bara drömtänkande. Det var ifrån Sunderby sjukhus om att jag skulle få tillbaka lite pengar från nån sjukresa där jag lagt ut pengar, så det var väl lite positivt iallafall!

Snart ska jag klippa henkes äldsta storebror, han kommer nog hit på ett litet tag. Henke har för en stund sen åkt iväg till Kåbdalis, så jag kommer nog inte se honom så mycket mer förens 10e maj typ.. Jo lite, men :) Han kommer hem på Söndag, och på onsdag så åker han iväg till Sydafrika med sin pappa och lillebror för att jaga.


Påtal om onsdag, då är det den 29e, kl 18.30 är det dags för dansens dag i norrmalmiafoajén, missa inte det :) Har nämnt det för er förut, men nu påminner jag er igen. 18.30. 29/4. Det är fri entré och det kommer säljas fika där inne som man kan köpa.

                                                          Uppladdning bakom scenen..

Längtan till någonting eget

Vad tiden har gått fort från det att vi tackade jag till lägenheten i Umeå tills att vi nu snart får hämta ut nyckeln. Längtar tills vi får börja fixa iordning våran egna lägenhet och börja använda alla köksgrejer och sånt som bara ligger och väntar på att få användas. Det finns såklart en massa fina saker överallt på internet som man hittar, som dessa..


  


Mobiltrassel

Gaah..Min mobil tjorvar ikväll, dels så hade jag bråttom en dag och tappade telefonen på golvet, och nu vet jag inte om detta har orsakat att alla bilder och sånt raderats från min mobil?? Sen slår den av och på sig själv hela tiden, måste nog kolla så att batteriet och allt sitter bra, trots att jag redan gjort det. Återstår att se. Sen typiskt också då man inte har mobilen i närheten, så ringer det ett dolt nummer. Vem/vilka kan det ha varit?

Idag har jag ju iallafall visat upp mitt solo, och det låter ju lovande iallafall. Nu måste jag bara ta mig en funderare på kläder. Och Raymond har idag sagt att jag bara ska säga til om jag vill repa solot med honom och få hans hjälp :) Det är ju kanoners.

Pluggbullar

Vaknade och såg solen skina utanför fönstret, visserligen efter en hemsk mardröm, men då jag fick en kram och en puss av han som låg bredvid mig så kändes allt bättre.. Har stigit upp, duschat, ätit en god frukost och en smoothie, så pluggas det idag matte ute i solen på altan. Med ut har vi bullar och saft. Utifall att ;)

Kl 13.50 idag så börjar dansen. Tränar till 16.20 idag. Ska idag visa upp mitt solo, som ska bedömas om det är bra nog att få visa upp på slutföreställningen..Har gjort några ändringar och liknande men, vi får se vad som sägs!

Tur att jag fick en massage igår av henke, för massagen till trots så kan jag knappt gå idag, har så mycket träningsvärk i vaderna och ryggen idag..Undrar hur jag sett ut annars idag? Hade väl fått ta rullstolen då. Men förhoppningsvis blir det väl bättre!

Att känna köttet då man tränar

Idag var första gången jag fått höra uttrycket "ååh vad brun du är, vad har du gjort??" HAHA :D Annars brukar jag bara få höra "Shit, vad röd du är!!" .. Men det är kul att få komma till skolan och glänsa efter 10 dagars ledighet ute i solen. Skönt förövrigt att få träna. Att känna att kroppen vaknar till liv och alla sega muskler tvingas komma igång. Men jag kommer säkert vakna med en olidlig träningsvärk imorgon, men det gör inget!

Den här bilden får mig att längta till det är dags för föreställning, sminkad och uppvärmd i väntan på att få gå upp på scen. Och nästa onsdag, den 29e april är det dags, för en liten uppvisning iallafall i norrmalmia-foajén. Då är det dansens dag, så kom dit och kika vet ja! :)


Sista rycket

Kom hem från henkes familjs stuga idag. Känner mig helt utvilad, har hunnit packa upp all packning, varit på skolan och repat ett tag, nu känner jag mig bara lite småhungrig. Är redo för skola imorgon, även om jag skulle kunna vara ledig och få vara ute i fint väder jämt!

Jag ska ta ett superryck med matten nu, har ju bara det sista provet kvar att göra. När det är över, och ju fortare det är över, så slipper jag ha vanliga "skolämnen" utan kan koncentrera mig helt på dansen. SKÖNT!

Ett möte med Kevin

Dagarna passerar, och vi njuter för fullt av ledighet. I förrgår var vi iväg och pimplade på en sjö, där vi fick väldigt mycket fisk! Jag fick upp sju stycken stora bamsingar, rödingar och laxöringar. Plus en massa abborrar, det nappade iprincip hela tden vi fiskade :D Igår så hade vi tjejdag och åkte iväg till lillstan (finns inte många butiker), då det var dåligt väder igår. Vi gick runt och kollade i dom få klädbutiker som fanns, nån skobutik och lite inredningsbutiker. Mitt i detta så pausade vi för en fika. Så då skämtade vi lite lätt om att "tänk om IdolKevin skulle komma in och fika", då vi nu befann oss i hans hemstad, och vad tror ni inte händer? Jo, han kommer in med hans flickvän Sofia och hennes föräldrar! haha.. Då vi skulle gå därifrån så vinkade Kevin lätt åt Ida-Therese (5 år), som följd av detta så blev hon ju skitblyg och drog ner mössan över huvudet, vi skrattade lätt och det gjorde Kevin och hans sällskap också, som säkert tyckte hon var hur gullig som helst..Väl utanför cafeet så frågade Ida-Thereses mamma om hon inte ville gå in igen och bli fotad med Kevin. Och efter ett tag så gick vi in igen och så fick hon en kram av honom och en bild tillsammans.

Hur som helst, idag verkar det vara fint väder igen, så får väl se vad som blir idag.






Jag agerade fotograf

Igår var jag och henke, samt hans kusin jocke iväg och åkte slalom i backarna..Det var en härlig omväxling från alla skoterturer. Medans dom hoppade och lekte så åkte jag lite i backarna samt satt i vår snögrotta vid backen och läste och solade. Efter ett tag fick jag agera fotograf också då dom ville att jag skulle fota då dom hoppade, bilder finns nedan!

Idag har vi varit och kört skoter igen, och efter det så har vi varit på badhuset och badat. Skönt att få bort lite röklukt från huden! :) Det var ganska kul på badhuset, att se alla andras brännor. Kroppen kritvit, och solbrända skallar, haha..En gubbe som hade flint, han var kritvit på skallen och över halva pannan, och där kom ett knivskarpt sträck och i ansiktet var han knallröd..Och barn där man ser att dom haft breda slalomglasögon på sig i backarna. Det märks iallafall att det varit påskhelg!







Helgen i lite bilder

God morgon. Idag ser det ut att bli kanonväder! Vi ska ut med skotrarna om nån timme, hoppas att vädret håller i sig hela dagen.. Har sovit väldigt gott inatt, somnade invaggandes av ljudet av en sprakande brasa, kan nog inte bli så mycket bättre..

Tänkte bjuda på lite bilder från de två dagar som varit:












Påskfirande

Lungt och härligt, solen skiner, brasan sprakar, kortspelskvällar... Det är riktigt härligt med påsk! Känner lugnet. Idag sprack himlen upp och blev alldeles blå, med en starkt skinande sol som värmde i ansiktet. Vi åkte ut med skotrarna och pimplade lite, grillade mackor i mackjärnen, läste böcker på renskinnen.

Samtidigt som allt är lugnt och fridfullt så är det svettigt och fartfyllt också, sepciellt då man sitter bakom henkes lillebrorsa som skulle leka av sig med skotern sista dagen innan han skulle iväg med juniorlandslaget till Ryssland. Jag kan säga att jag skrek,svettades och flög..flög av skotern som en vante!

Nu väntar en påskmiddag. Hoppas ni alla har en trevlig påsk!


Skärtorsdag

Skärtorsdag idag, och det bär av idag till stugan med Henrik och hans familj. Ska bli skönt och härligt! Har redan hunnit äta några godisar, det hör ju som påsken till..Hörde av någon, om jag minns rätt, att på Coop Forum ifjol såldes över 5 ton godis bara i Piteå :O kan detta stämma??

Har köpt Cosmopolitan idag så jag har lite läsning i bilen påväg upp. I den följde även ett parfymprov på Paris Hiltons parfym "Fairy Dust" som jag har för mig ska lukta himla gott. Har inte öppnat förpackningen än, men jag luktade på den då jag var i lule med mamma för ett tag sedan.. ;)

Nej, nu ska jag börja avrunda..Hoppas iallafall att ni alla får en trevlig påsk, med god mat och mycket godis!


Stolt syster

hurra hurra till min syster idag! Hon klarade körkortet! Oj vad hon ska få skjutsa mig nu, hehe :) Nej men jag är riktigt glad för hennes skull, hon behövde verkligen det förtroendet. Idag har vi blivit fotade på instuderingen (reptiden), inför föreställningen, bilder som kommer komma upp på nån affisch och liknande, där vi ska ha reklam. Om vi får hem bilderna på en cd (som vi brukar få), så lovar jag att lägga upp några bilder här!

Och nu känner jag mig både glad, och trött! Är supertrött men vad gör det, jag är ju ledig och fri som en fågel från skolan nu :D Ikväll så måste jag packa ihop det sista, typ neccessär och sånt inför imorgon, då vi far iväg..Trevlig kväll!

The Chinese Circus

Har tänkt ett tag att jag skulle lägga in ett klipp från Youtube från danskompaniet "The Chinese Circus".  Jag har skrivit ett inlägg om dem i februari, men ni måste få se ett klipp också, inte bara bilder. Det är en modernare version av Svansjön som dom gör, med mer akrobatik blandat med klassisk balett. och kolla på hela klippet för att få se alla konster dem gör,det är det värt! Helt fantastiska..

Snart är jag ledig..

Inatt har jag sovit som ett barn, jag och henke bastade en stund innan vi kröp till kojs, då brukar man ju må väldigt gott då man ska sova. Idag är det sista skoldagen innan ledighet för min del, ska bli helt sagolikt! Idag är det jag som har hand om hoppövningarna på baletten, så jag sitter och filar på dom nu. Sen efter baletten så är det bara ett rep på 90 min kvar och sen är det påsk :)

Käkar Kan Jang som jag tror den heter, mot förkylningssymptom så jag hoppas att jag slipper en eländig förkylning under påsken, för det vore ju inte så skojsigt. Funderar på om jag ska gå på matten idag, men det stämmer ju så dåligt med bussarna då man börjar vid 12 isåfall. Inte jätteroligt att ta bussen två timmar före!

Det finns ingen gråzon

Ikväll blir det packande för min del, samt hämta slalomutrustningen. På torsdag bär det väl iväg till Boksel, jag ska fira påsken med henkes familj i år. Åh gud vad jag längtar efter ledighet, och sol, mycket sol gärna!!

Idag har jag en riktig less dag, less på att dansa, vill bara att föreställningen ska vara här ! Och sen få lite träningsledigt. Men såhär säger jag nog bara nu för att jag känner mig lite halvrisig i kroppen och har ont i huvudet..Men det är lite så med dans, som våran lärare brukar säga, det finns ingen gråzon, antingen så är det svart, eller så är det vitt. Man ger allt, lever dans eller så får det vara. Iallafall om man ska bli en duktig och proffesionell dansare. Men ibland vill man bara leta fram gråzonen och få pausa, lata sig en stund.


Firande

Nu ikväll så firar vi Pia, henkes mamma, eller ska jag säga svärmor?, på hennes 50-års dag :) Det har bjudits på massor av godsaker som smörgåstårta och annat plock, röror och lax och allt möjligt! och tårta på det. Mycket gott, och mycket folk!

Imorgon så väntar 5-timmarsrep då baletten är ändrad till reptid tillsammans med åk 1, för det behövs repas. Och snart är det påsklov och då blir det inte mycket gjort i den vägen.

Ha en mysig måndagkväll! 

Skoterkörning




Ja, det blev inte att jag for iväg och dansade nåt idag, utan vi for ut på skotertur idag också, i det fina vädret! Micke och Sara hängde också på så vi blev några som grillade lite korv. Skönt att få vara ute.

Hon kommer med solsken till mig

Solen skiner idag, och man vill ju bara klä på sig och vara ute! Jag och Pia, henkes mamma har varit ute och gått en sväng. Skönt, skönt.. Vill sitta ute, läsa en bok, blunda och känna hur solen värmer mot ansiktet..Men snart är det påsk, och jag hoppas verkligen att det kommer att vara soligt och fint varje dag..

Egentligen så borde jag fara iväg till skolan och repa på mitt solo, ska ändra lite grejer och så, som Raymond hade lite synpunkter på som man skulle kunna förbättra osv. Får se om jag tar mig iväg eller om jag tar det imorgon..En av våra danslärare har ju fortfarande influensan så hon skulle nog inte komma imorgon så då skulle vi få använda hennes lektion till att repa våra solon och sånt.

Ha en bra dag och njut av solen!

Renar i mängder

Idag har jag varit iväg med min pappas familj plus henke på skoterfärd upp till Lena, pappas sambos föräldrar. På vägen stötte vi på en heeel deel renar, vi fick nästan kryssa mellan dom! Jag provkörde även vår nya skoter, en polaris iq 600 rr..Det var grejer det! Efter att vi varit där och hälsat på körde vi tillbaka hem, jag och henke svängde av mot Långnäs och hälsade på en sväng hos henkes farbror med familj. Och nu sitter jag här mätt och belåten efter en räck och ostmiddag med rostade mackor och röror och annat.. Inte illa!

En fantastisk dansare vid namnet Caitlyn

Idag har jag ju som sagt haft balett på morgonen, och därefter jobbade jag på mitt solo ett tag. Jag hade ju fixat ut en annan version på låten jag har till solot nu, men jag ska nog använda originalet, dvs den jag jobbat till ändå.. Idag fick jag  nog ändå lite bra feedback för mitt solo, och det är sällan som läraren som vi har (från italien), säger att nåt är bra (alltså, det han kan tycka att saker och ting är bra, men han är ingen som öser beröm i onödan om man säger så), och idag sa han till mig att han nog kanske ville använda det jag gjort till vårföreställningen, och sa att det "was not so bad".. Så för att vara honom så är det ganska bra! ;P

Det var härifrån som jag hittade inspiration till mitt solo, jag använder samma låt fast en längre version. Jag tycker att både koreografin och dansaren är helt otroligt sjukt bra! Hon heter Kaitlyn Conley iallafall! :) Så sök på henne på youtube så kommer det upp mer, så ni får se hur otroligt duktig hon är!



Tjejkväll på stan

Blev en sväng på stan ikväll, köpte mig en svart baströja med långa ärmar och knappar fram vid ringningen, och så fyndade jag på Puls, dropin-frisörsalongen i gallerian, ett absolut-repair schampo och balsam, av de största flaskorna (1500ml är schampot på), för 399 kr för BÅDA! Egentligen skulle det ha blivit drygt 1600 kr ord pris för båda..

Nu är jag trött och ska nog bänka mig framför tvn, imorgonbitti väntar balett 08.10-09.30! Sen ska jag jobba på mitt solo..Har fixat lite med musiken till det idag, så vi får se hur det blir med det imorgon, om det funkar.









70 år mer erfarenhet av livet

Nu har jag fixat allt det som jag skulle fixa idag, det känns bra. Min gammelmormor fyller 90 år i maj, bara några dagar före jag fyller 20, det betyder att hon är nästan exakt 70 år äldre än mig. Hon verkade pigg idag, vi tog en liten promenad med henne ute också, så hon fick lite frisk luft ute i solen. Hennes minne är inte det bästa, så hon kommer förmodligen inte ihåg vid det här laget att hennes barnbarns barn var och hälsade på idag, men det gör inget, för den stund hon mindes och var glad gör det hela värt det :)

Nu ska jag äta middag, och sedan är jag sjukt sugen på att fara in på tjejkvällen på stan.. Får väl se vad det blir!


Besöka min gammelmormor snart

Nu blir det ett stressigt inlägg, mormor hämtar upp mig på 20 min, vi ska och hälsa på hennes mamma (min gammelmormor), så nu ska jag slänga i mig några plättar innan hon kommer. Sen måste jag till skolan öva på mitt solo, jag måste till mamma och skriva ut några papper, kopiera en skiva, osv..stressigt idag!

Ha en bra dag!

RSS 2.0