En underbar hemmafru

Idag hämtade mamma mig efter skolan, och berättade att hon varit och handlat. Av den anledningen så kom vi in på matlagning, och jag sa till henne att jag inte kan laga mat, henke och jag kommer svälta ihjäl i våran tvåa. Jovisst, jag kan koka makaroner, steka korv, köttbullar, köttfärs..enkla saker. Koka potatis (huh?), laga fisk m.m i ugn (ehh?)..Idag skulle jag steka fiskpinnar till lunch. Vad gör jag? Jo, lyckas bränna dom! Herregud hur ska detta sluta. Jag måste lära mig att tvätta kläder, ja en massa saker. När jag tänker efter så får jag lite smått panik. Och tänk om henke kommer spela hockey i ume, då kommer de ju bli massa tvätt, och jag dessutom kommer träna på iksu förhoppningsvis. Shiit..Och betala räkningar, och massa annat. Jag har dragit mig i ca 2 veckor bara för att byta glödlamporna till lampan i taket i mitt sovrum, trots att då jag väl gjorde det så var det ju klart på två sek. Iallafall, då jag nämnde för min mor att jag nog måste börja öva hemma, så tyckte hon såklart att det var, både en högoddsare, och ett inte alls för dumt förslag.


Kommentarer
Postat av: Elli

Kommer att gå skitbra gumman! Jag tror på dig såhär är det: Du och jag är precis lika dåliga på att räkna matte så det går bara inte. Om du nu höjer dig i matte så har du dock överbevisat det:). Hursom så kommer du att lära dig laga mat,jag har fått lära mig en massa på egen hand som jag inte kunde först, lite påhitt hit och dit och sen så är det inte hela världen om det inte blev så jättegott, huvudsaken det går att äta. Du får helt enkelt börja fokusera på att laga mat och inte bränna mat ;). Tro INTE att jag kunde tvätta då jag flyttade hit, now way! Men till slut blev de lätt: en hög med vitt, en med svar och en med färgat och så klärt in med de i tre maskiner :). Super.

Dessutom e du o henke två så det blir till o hjälpas åt, int ska du då göra allt :)!

2009-05-06 @ 22:11:23
Postat av: Sofie

Hej! Jo, absolut så kommer man ju att lära sig efterhand. Alla har vi ju börjat från noll nån gång. Allt kommer att lösa sig eftersom, men det kanske tar ett tag innan man kommer in i det bara, man är ju van att få allt serverat ;) Självklart ska vi hjälpas åt! :) Tyckte dock bilden var rolig ;)

2009-05-07 @ 09:29:55
URL: http://sofieberggren.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Jag måste erkänna att jag i princip levde på makaroner med grillkrydda de första åren jag bodde själv... Men man lär sig efterhand, ohc så finns det ju som tur är en hel del havfabrikat... ni svälter garanterat inte!

2009-05-09 @ 13:26:35
URL: http://jeanytt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

| MALLA C |
RSS 2.0