Piteå i helgen

Nu kurs började igår: Idrott, fostran och socialisation. Tror den kommer bli intressant, handlar till stor del om barns idrottande. Vilka riktlinjer som finns, huruvida dessa följs och hur ubildade är egentligen de som leder barn inom olika idrottsområden? osv..

Igår hade vi lektion i vår andra kurs, där vi hade idrottslektion i rullstol..Shit vad roligt det var! Vi fick lära oss att balansera på hjulen med rullstolarna, vi hade hinderbana, rullstolsbasket, folkdans i rullstol och vi fick också fara ut på IKSU (träningsanläggningen) och se hur handikappvänlig den är. Inte sådär jättehandikappvänlig skulle jag vilja påstå iallafall..Vi har nu ett block med handikappidrott, då det anses viktigt att vi som "ledare" ska kunna sätta oss in i andras situation..

I helgen blir det hemfärd också. Jag och henke åker hem på torsdag..På fredag ska jag på begravning, min gammelmormor Henny har avlidit efter mycket kämpande och lidande. Fantastisk människa. Hoppas att hon nu har träffat gammelmorfar i himlen.. :)

 
Dom två finaste..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

| MALLA C |
RSS 2.0